Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/19829
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гуляева, Л.Ю. | - |
dc.contributor.author | Гасанова, Р.Б. | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-01T09:41:35Z | - |
dc.date.available | 2019-07-01T09:41:35Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/19829 | - |
dc.language.iso | RU | - |
dc.publisher | Ульяновский ГАУ | - |
dc.subject | 19.03.04 | - |
dc.subject | Бакалавриат | - |
dc.subject | Технология продукции и организация общественного питания | - |
dc.title | Функциональные свойства фарша птицы в технологии «Люля-кебаб» в условиях кафе «Купола» г. Ульяновска | - |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Gasanova_fazrpp_190304_2019.pdf Restricted Access | 3.21 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.