Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/19829
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГуляева, Л.Ю.-
dc.contributor.authorГасанова, Р.Б.-
dc.date.accessioned2019-07-01T09:41:35Z-
dc.date.available2019-07-01T09:41:35Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/19829-
dc.language.isoRU-
dc.publisherУльяновский ГАУ-
dc.subject19.03.04-
dc.subjectБакалавриат-
dc.subjectТехнология продукции и организация общественного питания-
dc.titleФункциональные свойства фарша птицы в технологии «Люля-кебаб» в условиях кафе «Купола» г. Ульяновска-
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Gasanova_fazrpp_190304_2019.pdf
  Restricted Access
3.21 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.