Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/19564
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorФеоктистова, Н.А.
dc.contributor.authorКатафеева, Ю.В.
dc.date.accessioned2019-05-27T10:27:55Z-
dc.date.available2019-05-27T10:27:55Z-
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/19564-
dc.language.isoRU
dc.publisherУльяновский ГАУ
dc.subject111900.62
dc.subjectБакалавриат
dc.subjectВетеринарно-санитарная экспертиза
dc.titleИспользование сибиреязвенного бактериофага с целью идентификации возбудителя в пищевом сырье животного происхождения
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Katafeeva_vf_110501_2016.pdf
  Restricted Access
2.89 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.