Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18673
Title: | Пути улучшения формоустойчивости хлеба белого из пшеничной муки высшего сорнта в учловиях хлебопекарни ООО «Хлеб-сервис» Цильнинского района |
Authors: | Мударисов, Ф.А. Сидорова, К.Ю. |
Keywords: | 110305.65 Специалитет Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Ульяновская ГСХА |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18673 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Sidorova_bf_110305_2015.pdf Restricted Access | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.