Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18502
Title: | Технология производства творога, обогощенного йодказеином с массовой долей жира 9,0% в условиях ОАО «Молочный завод» г. Ульяновска |
Authors: | Шабалина, Е.П. Казакова, И.И. |
Keywords: | 110900.62 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Ульяновская ГСХА |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18502 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Kazakova_bf_110900_2015.pdf Restricted Access | 1.87 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.