Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18411| Title: | Особенности технологии производства колбас с применением субпродуктов в условиях Ульяновского филиала ОАО «ЧМПЗ» г. Ульяновска |
| Authors: | Зеленов, Г.Н. Алексеева, А.Г. |
| Keywords: | 110305.65 Специалитет Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
| Issue Date: | 2015 |
| Publisher: | Ульяновская ГСХА |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/18411 |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Alekseeva_bf_110305_2015.pdf Restricted Access | 1.76 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.