Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/17783Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Лифанова, С.П. | |
| dc.contributor.author | Матянина, Е.А. | |
| dc.date.accessioned | 2019-03-04T06:06:29Z | - |
| dc.date.available | 2019-03-04T06:06:29Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | |
| dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/17783 | - |
| dc.language.iso | RU | |
| dc.publisher | Ульяновский ГАУ | |
| dc.subject | 35.03.07 | |
| dc.subject | Бакалавриат | |
| dc.subject | Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции | |
| dc.title | Особенности технологии мягкого мороженого в условиях ресторана «Романовский» г. Ульяновска | |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы | |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Matyanina_fazrpp_350307_2019.pdf Restricted Access | 919.19 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.