Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/17770| Title: | Технология приготовления мясо-овощных канапе и разработка их ассортиментных составов в кафе «Симбирские высотки» |
| Authors: | Ерисанова, О.Е. Куцепал, А.Н. |
| Keywords: | 19.03.04 Бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания |
| Issue Date: | 2019 |
| Publisher: | Ульяновский ГАУ |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/17770 |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Kutsepal_fazrpp_190304_2019.pdf Restricted Access | 1.83 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.