Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1767
Title: | Особенности технологии приготовления национальных кондитерских изделий на мучной основе и совершенствование рецепта «Чак-Чак» в кафе «Нарат» р.п. Старая Кулатка Ульяновской области |
Authors: | Ерисанова, О.Е. Разакова, З.М. |
Keywords: | 19.03.04 Бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Ульяновский ГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/1767 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Razakova_fazrpp_190304_2018.pdf Restricted Access | 1,29 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.