Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/17184
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМударисов, Ф.А.
dc.contributor.authorХайртдинова, Г.А.
dc.date.accessioned2019-02-07T08:25:45Z-
dc.date.available2019-02-07T08:25:45Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/17184-
dc.language.isoRU
dc.publisherУльяновская ГСХА
dc.subject35.03.07
dc.subjectБакалавриат
dc.subjectТехнология производства и переработки сельскохозяйственной продукции
dc.titleСовершенствования рецептуры батона «Горчичный» в условиях хлебозавода №2 г. Ульяновск
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Hajrtdinova_af_350307_2017.pdf
  Restricted Access
3.48 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.