Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/15966
Title: | Пищевые продукты – источники заболеваний |
Authors: | Рыхлова, Г.А. Шленкин, А.К. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Рыхлова, Г.А. Пищевые продукты – источники заболеваний / Г.А. Рыхлова, А.К. Шленкин // В мире научных открытий : материалы II Международной студенческой научно-практической конференции. 23-24 мая 2018 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2018. - Том VI, Ч. 3. - С. 244-246 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/15966 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2018-18-244-246.pdf | 213,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.