Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/14813
Title: The effect of the rotational speed and moisture content in chopping process
Authors: Gomaa, E.M.
Ziganshin, B.G.
Khaliullin, D.T.
Dmitriev, А.V.
Abdelfattah, A.H.
Issue Date: 2018
Publisher: УлГАУ
Citation: The effect of the rotational speed and moisture content in chopping process / E. M. Gomaa [и др.]. - Текст : электронный // Достижения техники и технологий в АПК : материалы Международной научно-практической конференции, посвященной памяти Почетного работника высшего профессионального образования, акад. РАЕ, д-ра технических наук, проф. Владимира Григорьевича Артемьева. - Ульяновск : УлГАУ, 2018. - С. 21-31. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/14813
URI: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/14813
Appears in Collections:Сборники, семинары, конференции

Files in This Item:
File SizeFormat 
2018-07-21-31.pdf474,32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.