Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/14813
Title: | The effect of the rotational speed and moisture content in chopping process |
Authors: | Gomaa, E.M. Ziganshin, B.G. Khaliullin, D.T. Dmitriev, А.V. Abdelfattah, A.H. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | The effect of the rotational speed and moisture content in chopping process / E. M. Gomaa [и др.]. - Текст : электронный // Достижения техники и технологий в АПК : материалы Международной научно-практической конференции, посвященной памяти Почетного работника высшего профессионального образования, акад. РАЕ, д-ра технических наук, проф. Владимира Григорьевича Артемьева. - Ульяновск : УлГАУ, 2018. - С. 21-31. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/14813 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/14813 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2018-07-21-31.pdf | 474,32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.