Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/12363
Title: | Пути улучшения хлебопекарных показателей зерна пшеницы |
Authors: | Цыбульская, Ю.А. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Цыбульская, Ю.А. Пути улучшения хлебопекарных показателей зерна пшеницы / Ю.А. Цыбульская // В мире научных открытий : материалы Всероссийской студенческой научной конференции (с международным участием). 23-25 мая 2017 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2017. - Том V. Часть 2. - С. 198-200 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/12363 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2017-13-198-200.pdf | 188 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.