Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/10103
Title: Темперирование шоколада
Authors: Чернова, Е.А.
Issue Date: 2016
Publisher: УГСХА им. П.А. Столыпина
Citation: Чернова, Е.А. Темперирование шоколада / Е.А. Чернова // В мире научных открытий : материалы V Всероссийской студенческой научной конференции (с международным участием). 19-20 мая 2016 года. - Ульяновск : УГСХА им. П.А. Столыпина, 2016. - Том II. - С. 158-160
URI: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/10103
Appears in Collections:Сборники, семинары, конференции

Files in This Item:
File SizeFormat 
2016-04-158-160.pdf185,32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.