Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 31 to 50 of 18000 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Earliness effects on harvest point and yield of soybeans (Glycine max) in North-West GermanyTrautz, D.; Zurheide, T.; Husing, B.; Vergara, M.E.
2014Effect of Drought stress on Active Substances Rate, Silymarine and Proline of Milk thistle (Silybum marianum)Farnia, A.; Nematian, A.; Shariati, M.A.
2018«Erinnerungsdiktatur»: память о (не) советской жизни в ЭГО-документах военнослужащих СВАГВласов, А.В.
2016ERP-системыГоршкова, А.С.
2014Gli animali e la diffusione della tubercolosiLuka, T.
2018IBM Notes: модуль интеграцииАхтямова, О.Ф.
2018IBM Notes: модуль интеграцииАхтямова, О.Ф.
2014Impact of Sweet Potato and Metal Ions on the Growth and Enzymatic Activity of LactoBacillus reuteri ATCC 55730Hayek, S.A.; Aljaloud, S.O.; Ibrahim, S.A.; Shariati, M.A.
2014Investigating of Rheological Properties of Oil Extracted From Three Varieties of Olive in the Process of BleachingMirsaeedghazi, N.; Reisi, S.; Shariati, M.A.; Kaviani, M.
2016Ixodes persulcatus - вектор передачи бабезиоза на территории Ульяновской областиЗялалов, Ш.Р.; Шапирова, Д.Р.; Зиятдинова, А.Р.; Фаткудинова, Ю.В.; Галушко, И.С.; Акимов, Д.Ю.
2017NPK-калькуляторыГарипова, Л.Я.
2015Optimization of lipopeptide production by Bacillus amyloliquefaciens B15 using response surface methodologyFan, Xi; Zhu, Hongyuan; Guo, Danyang; Zolotukhin, S.N.; Yudina, T.G.; Wang, Deliang
2018Providing the ability to carry out the work of tractors in agricultural productionGaliev, I.G.; Garifullin, R.F.
2010«Robur» - грузовик из прошлогоГорев, Н.Н.
2011SMS-сленг как показатель культуры современной молодежиБагышова, Г.Р.
2015SSD против HDDПиколов, В.О.
2016«STRIP-TILL» - энерго-ресурсо-влагосберегающая технология подготовки почвы для пропашных культурМилюткин, В.А.; Орлов, В.В.
2014Study of the Effect of Probiotic Organisms (LactoBacillus Acidophilus and Bifidobacterium Bifidum) on Organoleptic Properties of Symbiotic Concentrated YogurtTavakoli, M.; Shahbazpour, N.; Shariati, M.A.; Parsi, M.; Kaviani, M.
2011SWOT-анализ в разработке маркетинговой стратегииИванова, А.С.
2016SWOT-анализ предприятия общественного питанияГайсина, К.Ф.; Зиневич, Т.Ю.; Коновалов, А.В.