Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 37 to 56 of 18993 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018IBM Notes: модуль интеграцииАхтямова, О.Ф.
2014Impact of Sweet Potato and Metal Ions on the Growth and Enzymatic Activity of LactoBacillus reuteri ATCC 55730Hayek, S.A.; Aljaloud, S.O.; Ibrahim, S.A.; Shariati, M.A.
2014Investigating of Rheological Properties of Oil Extracted From Three Varieties of Olive in the Process of BleachingMirsaeedghazi, N.; Reisi, S.; Shariati, M.A.; Kaviani, M.
2016Ixodes persulcatus - вектор передачи бабезиоза на территории Ульяновской областиЗялалов, Ш.Р.; Шапирова, Д.Р.; Зиятдинова, А.Р.; Фаткудинова, Ю.В.; Галушко, И.С.; Акимов, Д.Ю.
2017NPK-калькуляторыГарипова, Л.Я.
2015Optimization of lipopeptide production by Bacillus amyloliquefaciens B15 using response surface methodologyFan, Xi; Zhu, Hongyuan; Guo, Danyang; Zolotukhin, S.N.; Yudina, T.G.; Wang, Deliang
2018Providing the ability to carry out the work of tractors in agricultural productionGaliev, I.G.; Garifullin, R.F.
2010«Robur» - грузовик из прошлогоГорев, Н.Н.
2011SMS-сленг как показатель культуры современной молодежиБагышова, Г.Р.
2015SSD против HDDПиколов, В.О.
2016«STRIP-TILL» - энерго-ресурсо-влагосберегающая технология подготовки почвы для пропашных культурМилюткин, В.А.; Орлов, В.В.
2014Study of the Effect of Probiotic Organisms (LactoBacillus Acidophilus and Bifidobacterium Bifidum) on Organoleptic Properties of Symbiotic Concentrated YogurtTavakoli, M.; Shahbazpour, N.; Shariati, M.A.; Parsi, M.; Kaviani, M.
2011SWOT-анализ в разработке маркетинговой стратегииИванова, А.С.
2016SWOT-анализ предприятия общественного питанияГайсина, К.Ф.; Зиневич, Т.Ю.; Коновалов, А.В.
2014The Detection of Helicobacter Pylori in Cow Milk, Cheese by Pour Plate and Polymerase Chain Reaction MethodsKheirabadi, E.K.; Nasrolahi, A.; Shariati, M.A.; Kaviani, M.
2018The effect of the rotational speed and moisture content in chopping processGomaa, E.M.; Ziganshin, B.G.; Khaliullin, D.T.; Dmitriev, А.V.; Abdelfattah, A.H.
2014The effects of sulfitation on the physical properties of date juiceloghmani, V.; Shokrani, R.; Hojjatoleslamy, M.; Shafiee, S.; Shariati, M.A.
2014The Impact of Medical Drugs on the Mortality Rate of Bifidobacterium StrainsObanla, T.O.; Aljaloud, S.O.; Ibrahim, S.A.; Shariati, M.A.
2014The Investigation of Ochratoxin A in Consumed Wheat Flour in Fasa Bakeries of Fasa City,IranKheirabadi, E.K.; Hadadi, S.; Shariati, M.A.; Kaviani, M.
2014The Investigation of Ochratoxin Incidence in Pepper Using Eliza MethodKheirabadi, E.K.; Nasrolahi, S.; Shariati, M.A.; Kaviani, M.